hairy stud and twink hardcore.3gp beeg

Toff outdoor weekend, 3 eendaagse evenementen!

Na 1,5 jaar stil zitten en politie agent te hebben gespeeld mogen we eindelijk weer iets organiseren. Wellis waar met nog regels maar eenmaal binnen vervallen de (1,5m) regels.

Doormiddel van een geldige QR code in de corona check app (Vaccinatie of test) kun je toegang krijgen tot alle events met een geldig ticket.

Vrijdags 3 september Toff Dutch Party met zangers als “John West”, “Tim Schalkx”, “Tom Haver” en “Geen Stempel”. 18:00-23:30uur

Zaterdags 4 september Toff Outdoor Festival (UITVERKOCHT)

Zondags 5 september Toff BIER&BANDS Festival. Speciaalbier middag met een grote speciaalbierbar en proefglaasjes en Bands, we beginnen relaxt met “Marry-Ann” op gitaar daarna “Sea on Fire”(Nieuw pop rock coverband), “Scummy Men” (Arctic Monkeys coverband) afsluiter Fever (Allround Coverband). S avonds nog de after party, SUNDAY FUNDAY XXL met DJ Johnny. 14:00-23:30

Voor tickets kijk snel op www.cafetoff.nl/tickets, voor meer info kijk snel op onze Socials

Hopelijk tot snel,

Tot ziens, tot Toff!

 

Wij zijn open! 1 juni mochten we de deuren van ons Cafe en Terras weer openen! Wel met de nodige maatregelen. Het is nog niet zoals het was, zoals tot in de late uurtje feestje bouwen zit er helaas nog niet in.

Wilt u bij ons binnen komen borrelen bent u verplicht te reserveren, dit kan dan ook via http://www.ikreserveerbij.nl/cafetoff . Buiten doen wij niet op reservering! Mocht er plek zijn dan vraag het ons eerst voordat u gaat zitten op het terras. Bij binnenkomst in het cafe en op het terras zijn wij verplicht u een aantal controle vragen te stellen. Deze kun je via de telefoon invullen en laat de uitkomst aan ons laten zien. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

Als u zich aan de regels houd dan zorgen wij voor de gezelligheid.

Tot ziens, tot Toff!

 

 

Café TOFF

Prins Bernhardstraat 21a
5721 GA Asten

info@cafetoff.nl
0493 – 76 90 38

 

Openingstijden Café TOFF

19:00 – 03:00 Vrijdag
19:00 – 03:00 Zaterdag
14:00 – 01:00 Zondag

Neem contact op
glad cunt taking black ore.myvids joannaangel lesbian feet pussy fucking.