hairy stud and twink hardcore.3gp beeg

🍻Bierliefhebbers opgelet!🍻

Het Bierfestival van Asten! Vorige jaren was het een groot succes. Dit jaar alweer het 4e Toff Bierfestival dus zet alvast zondag 8 September van 14:00-20:00 uur in je agenda. 🤩

Dit jaar een andere opzet! We gaan de grootste, laaaanngste en skonste SPECIAALBIER BAR🍻 van Asten maken, met Tap bieren en Specials uit fles! Nog meer bieren dan andere jaren!

Met verschillende bieren van top brouwerijen! Voel je als een kind in een snoep winkel met het grote aanbod van verschillende speciaalbieren! Maar pas op, drink met mate!

Dit jaar nog meer verschillende speciaalbieren! Natuurlijk zal de middag omlijst worden met Live muziek en lekker eten!

Welke bieren van welke brouwerijen er deze middag aanwezig zijn houden we geheim. We zullen de brouwerijen een voor een bekendmaken op onze Facebook pagina. Dus houdt deze pagina in de gaten. 🔜

Iedereen is van harte welkom op de 4e editie van het Toff Bierfestival buiten op het terras van Cafe Toff/’t eeuwig levenplein in Asten. GRATIS ENTREE 👊

⬇Hoe werkt een Bier festival? ⬇
Er staat een lange grote speciaalbier bar met verschillende bieren van brouwerijen die hun speciaalbieren bij ons willen promoten. Hoe kunt u deze bieren proeven?

U koopt voor €5 (Borg) een proefglas bij de muntenbalie, hier kunt u ook munten kopen a €2,50 per stuk. Hiermee kunt u bij de Speciaalbier bar langs om een van deze bieren te proeven. U geeft het proefglas af bij een zegt welk biertje u wilt proeven, deze zal tegen inlevering van 1 munt het glas vullen met het gevraagde speciaalbier wat u wilt proeven. Zo kunt u zoveel bieren van verschillende brouwerijen afgaan en zoveel als u wilt/kunt proeven.

Heeft u er genoeg gehad of vertrekt u weer dan kunt u het glas weer terug inleveren en krijgt u de borg van €5,- weer terug. Ook kunt u dan meteen de eventuele munten inwisselen tegen €2,50.

Het makkelijkste is om andere dranken a contant te betalen. De munt is €2,50 dus mocht u iets anders willen drinken dan van de grote speciaalbier bar maar vanuit onze koelkast of van de tap. Dan geldt gewoon de waarde van de munt.

mmv Multi Bier.

18+, Gratis entree

Cafe Toff, the place to be(er)

glad cunt taking black ore.myvids joannaangel lesbian feet pussy fucking.