hairy stud and twink hardcore.3gp beeg

🔈“BACK 2 THE ASTENSE 90’s/00’s 2019”🔈

 

Na het gigantische uitverkochte succes van vorig jaar dit jaar weer een nieuwe editie van BACK 2 THE ASTENSE 90’s/00’s!

 

Dit jaar hebben we 1 DJ minder zodat DJ Deef en DJ Johnny meer de bekende “Astense” muziek uit die tijd erin kunnen gooien!

19 Oktober met niemand minder dan:
DJ GALAGA(Bekend van oa. “THE GAME” “WHAT DO YOU SAY TO THE DJ” “It’s On You” “How will i know” Daarnaast was hij een van de grondleggers van Starkoo, hij was de producer van bijna alle producties!)
JEROEN POST(Bekend van TMF, DJ/VJ/Presentator! Of daarvoor zelfs nog vanuit de boyband “Velvet”. Afgelopen jaren radio DJ op verschillende Radio zenders. En hij deed vorig jaar mee aan Adam zkt. Eva Vips)
– DJ DEEF (Bekend als jarenlange DJ van Feestcafe de Peer, dit jaar draait hij wat meer dan vorig jaar)
– DJ Johnnyy.

De hele avond 90’s en 00’s muziek. Oude tijden herleven dus! Dus wederom een REUNIE, niet van 1 cafe maar naar van de 90’s/00’s!

Ging jij in de tijd van de Freebird/Keywest, De Funges/Totem, De Vrolijke Kuus, Feestcafe De Peer, Dn Herberg, C’est la vie, ect opstap? Dan wil je dit niet missen! 🍻

🎟Tickets kun je bestellen via: www.cafetoff.nl/tickets€7,50 VVK (ex €1 service kosten) en als ze nog over zijn €10,- aan de deur. (incl 1 gratis Feigling p.p.)

We beginnen om 20:00 uur met de eerste DJ zoals dat vroeger ook was, gewoon op tijd de kroeg in. Natuurlijk zullen we op het begin het volume nog een beetje aanpassen zodat er voldoende tijd is om bij te kletsen!

Tot ziens, tot Toff!

glad cunt taking black ore.myvids joannaangel lesbian feet pussy fucking.